Візерунки з шоколаду для тортів

Візерунки з шоколаду для тортів

візерунки з шоколаду для тортів

Інгредієнти

Інгредієнти:

225 грам цукрової пудри,

30-40 мілілітрів гарячої води (2-3 столових ложки.

Приготування:

Просійте цукрову пудру в миску, вольем воду і розітріть дерев’яною ложкою до консистенції густої сметани. продовжуємо взобьем до тих пір, поки маса не стане білою і однорідною. Вона повинна покривати товстим шаром опуклу сторону дерев’яної ложки. Ця глазур швидко сохне, тому наносити її потрібно негайно. Інгредієнти:

2 білки,

125 грам цукрової пудри,

150 грам вершкового масла.

Приготування:

Збийте білки в мисці з жароміцного скла до великих бульбашок. Поступово всипаючи просіяне цукрову пудру, зіб’ємо до отримання однорідної маси. поставимо миску на каструлю з водою, що кипить на повільному вогні, і продовжуємо взобьем, поки маса не стане білою і густий. знімемо з водяної бані і збивайте до повного охолодження. В окремому посуді зіб’ємо вершкове масло до пишноти.

Поступово додавайте білкову масу, добре збиваючи після кожної порції. Готова суміш збільшується в об’ємі і стає густою. покриємо глазур’ю торт. Інгредієнти:

2 білки,

ч.л. лимонного соку,

450 грам цукрової пудри, одна чайна ложка гліцерину.

Приготування:

Королівська глазур може братися для різних видів прикраси. Нею можна заллємо поверхню торта, видавимо з корнетика і намалювати нею візерунки або просто нанести рівний гладкий шар — все залежить від консистенції. Яєчні білки з’єднаємо з лимонним соком і розітріть дерев’яною ложкою до отримання однорідної маси. додамо приблизно 1/3 просіяного цукрової пудри і добре перемішати до консистенції густих вершків. продовжуємо додавати цукрову пудру невеликими порціями і розтирати суміш до отримання необхідної консистенції. далі додамо гліцерин і добре перемішати. Інгредієнти:

125 грам вершкового масла,

225 грам цукрової пудри, дві чайних ложкімолока, одна чайна ложка ванільною есенції.

Приготування:

Збийте вершкове масло в мисці дерев’яною ложкою або міксером до отримання пишної маси. Поступово підмісити до маслу просіяне пудру, молоко і ванільну есенцію, і зіб’ємо до однорідності. Інгредієнти:

1 білок, дві столові ложки води, одна столова ложка світлої патоки, одна чайна ложка винного каменю,

175 грам цукрової пудри.

Приготування:

Покладіть білок, воду, патоку і винний камінь в миску з жароміцного скла і зіб’ємо до отримання однорідної маси. додамо просіяне цукрову пудру, перемішаємо і поставимо миску на водяну баню. Збивайте до тих пір, поки маса не стане білою і густий, далі знімемо з водяної бані і продовжуємо взобьем, поки глазур не охолоне. Готової глазур’ю покриємо торт. При висиханні глазур стає трохи хрусткою. Інгредієнти:

75 грам вершкового масла, три столові ложки молока, дві столові ложки дрібного коричневого цукру, одна столова ложка чорної патоки,

350 грам цукрової пудри.

Приготування:

З’єднайте масло, молоко, патоку і коричневий цукор і розітріть до однорідності. поставимо на водяну баню і зіб’ємо, далі знімемо з вогню і збивайте, поступово додаючи просіяне цукрову пудру, до тих пір, поки суміш не стане однорідною і глянсуватою. Облийте торт негайно або дамо глазурі охолонути і нанесемо її лопаткою. Інгредієнти:

175 грам чорного (або молочного) шоколаду,

150 мілілітрів нежирних вершків.

Приготування:

Розламайте шоколад на шматочки і покладемо в вершки. Обережно нагріваємо вершки, постійно помішуючи, поки весь шоколад не розтопиться і маса не стане однорідною. остудимо до тих пір, поки глазур не перестане стікати з дерев’яної ложки. нанесемо глазур відразу або почекайте, поки вона не застигне настільки, щоб можна було з її допомогою нанести візерунок. Інгредієнти:

1 білок, дві столові ложки рідкої глюкози, дві чайних ложкірозовой води,

450 грам цукрової пудри.

Приготування:

Білок, глюкозу і рожеву воду вольем в чисту миску і ретельно розітріть. додамо просіяне цукрову пудру і вимішуйте дерев’яною ложкою до тих пір, поки маса не почне схоплюватися. Після цього починайте месім масу руками, поки не вийде куля. покладемо кулю на стіл, злегка посипаний цукровою пудрою, і вимішуйте до тих пір, поки поверхня кулі чи не стане гладкою. Готова помадка повинна вийти пружною і пластичної. Інгредієнти:

1 білок,

120-150 цукрової пудри, одна столова ложка меду.

Приготування:

Збийте білок з просіяного пудрою до одержання стійкої блискучою піни. Поступово додавайте мед. Якщо глазур виходить рідкуватий, додамо цукрову пудру.

Якщо ж, навпаки, занадто густий, то додамо лимонний сік. У глазур можна додамо какао. Інгредієнти:

2 жовтки,

100 грам цукрової пудри, дві столові ложки води, одна столова ложка меду,

100 грам цукру.

Приготування:

Жовтки взобьем з цукровою пудрою до появи піни. Цукровий пісок заллємо водою, змішаємо з медом і поставимо на слабкий вогонь. Прокип’ятіть до отримання сиропу, коли він тягнеться ниткою. знімемо з вогню, трохи остудити і заллємо їм піну з жовтків, постійно помішуючи. остудимо суміш, постійно помішуючи, і заллємо торт. Інгредієнти:

250 грам цукрової пудри, дві столові ложки соку лимона, одна столова ложка меду, дві столові ложки окропу.

Приготування:

Перемішайте всі компоненти до отримання однорідної консистенції. Якщо вийде занадто густо, додамо лимонний сік. Інгредієнти:

200-250 грам цукрової пудри,

склянки окропу, одна столова ложка меду, дві столові ложки ром.

Приготування:

Змішайте цукрову пудру з гарячою водою, додамо мед і ром. Розмішуйте до отримання глазурі бажаної густини. Якщо є необхідність отримати більш щільну структуру, то розігріємо масу на водяній бані, також постійно помішуючи. Замість води можна брати молоко. Інгредієнти:

200 грам вершкового масла,

40 грам какао, чотири столові ложки міцної кави, одна столова ложка меду,

200 грам цукрової пудри.

Приготування:

Змішайте вершкове масло і какао. покладемо цукрову пудру в миску, вольем кави і мед і прокип’ятіть близько 30 секунд на сильному вогні. процідити. Гарячою сумішшю заллємо масло з какао і перемішайте доти, поки масло не розтане. Якщо готова глазур вийшла дуже густий, додамо трохи теплого кави. Прикрашайте торт не застиглій глазур’ю. Інгредієнти: три столові ложки меду,

20 грам шоколаду, дві столові ложки води,

30 грам вершкового масла,

1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

Уварите мед з водою до його карамелізації, далі додамо натертий шоколад і ванільний цукор і проваріть на слабкому вогні до тих пір, поки суміш не почне згущуватися. знімемо з вогню і додамо масло, гарненько перемішати. використовуємо глазур, поки вона не застигла. Інгредієнти:

120 грам цукрової пудри,

100 грам шоколаду, одна столова ложка меду, три столові ложки води.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!