Вишукані салати

Вишукані салати

Вишукані салати

Подібні документи

Салати з додаванням м’яса, птиці, риби та яєць. Технологія приготування та вимоги до якості. Приготування заварних і крошкових тістечок. Підготовка м’ясних і рибних продуктів для салатів.

Прикраса салатів листочками, гілочками петрушки, селери.

курсова робота

Товарознавча характеристика сировини для приготування салатів з морепродуктів, його підготовка і первинна обробка. Використання заправок і соусів для приготування салатів. Розробка асортименту, правила оформлення та подачі салатів з морепродуктів.

дипломна робота

Значення салатів із сирих овочів у харчуванні людини. Сучасні елементи оформлення салатів, правила їх зберігання та способи подачі. Історія і асортимент класичних заправок і соусів. Технологічний процес приготування салатів з овочів і фруктів.

курсова робота

Поняття салату і імітації. Історія створення салатів і їх класифікація. Виготовлення прикрас з овочів. Корисні властивості і основні способи нарізки овочів.

Оформлення імітаційних салатів. Основні способи і раціональні методи оформлення салатів.

курсова робота

Характеристика холодних страв та їх цінність для харчування людини. Основні та оригінальні соуси і заправки, способи приготування салатів. Правила зберігання, оформлення та подачі салатів з овочів.

Аналіз сучасних напрямків в оформленні холодних страв.

дипломна робота

Значення салатів із сирих овочів у харчуванні людини. Приготування і рецептура страв. Варка овочів, технологічна схема обробки. Правила зберігання, оформлення та подачі салатів з овочів. Використання заправок і соусів.

Зберігання овочевих напівфабрикатів.

реферат

Технологічний процес приготування салатів з риби і нерибних гастрономічних продуктів. Товарознавча характеристика сировини. Розробка нових страв з рибних продуктів, їх енергетична цінність і властивості.

Розрахунок вартості страв (калькуляція страв).

курсова робота

Органолептичні показники продукції. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники салатів. Сировина і матеріали, що застосовуються для вироблення салату із зеленню і тунцем.

Маркування та упаковка продукції. Правила приймання та методи контролю якості.

методичка

Значення холодних страв і закусок у харчуванні. Вимоги до якості та оформлення готових страв. Технологія приготування салатів з варених овочів, складних холодних страв з риби і морепродуктів, із сільськогосподарської (домашньої) птиці, дичини і кролика.

звіт по практиці

Особливості арабської кухні: використання різноманітних овочів та фруктів, рису, квасолі і сочевиці, прянощів, оливкового масла, риби і морепродуктів, кави. Розробка меню і технологія приготування салатів, перших і других страв, десертів і напоїв.

Особливості німецької кухні, найбільш популярні в Німеччині страви. Харчова цінність продуктів: напоїв, овочів, м’яса і риби. Історія ресторану "Бамберг", Асортимент пива. Технологія приготування десертів, випічки, закусок, супів, салатів і напоїв.

курсова робота

Дослідження національних особливостей турецької кухні, популярних харчових продуктів, обробки та зберігання їжі. Вивчення технології приготування овочевих салатів, м’ясних і овочевих супів, других страв з м’ясних продуктів, десертів і традиційних напоїв.

реферат

Хімічний склад свіжих плодів і овочів. Класифікація окремих видів. Транспортування і приймання свіжих плодів і овочів.

Процеси, що відбуваються при зберіганні. Фактори, що впливають на збереження харчових продуктів. Харчова цінність плодів і овочів.

реферат

Громадське харчування в сучасних умовах. Нормативна і технологічна документація підприємства громадського харчування. Приготування, оформлення та подача основних страв з домашньої птиці, холодних закусок, основних салатів, гарячих солодких страв.

звіт по практиці

Підготовка продуктів, що входять до складу за асортиментом. Теплова обробка м’яса і риби для приготування салатів. Технологія приготування страв, оформлення, вимога до якості.

Організація робочого місця при приготуванні холодних страв і закусок.

реферат

Поняття, призначення переробки плодів і овочів, як об’єкта комерційної діяльності. Харчова цінність і основні хімічні речовини, що обумовлюють властивості товарів. Стан і перспективи розвитку виробництва перероблених плодів і овочів.

курсова робота

Користь і хімічний склад овочів та плодів. Характеристика мінеральних речовин і компонентів, що входять до їх складу. Групове різноманітність овочів та плодів, їх місце в харчуванні людини.

Причини шкідливого впливу цих продуктів на організм людей.

курсова робота

Салат олів’є як один з найпопулярніших салатів в країнах колишнього СРСР, що вважається святковим і традиційним новорічним. Продукти, необхідні для його приготування. Найбільший салат.

Розрахунок "індексу олів’є" для визначення рівня інфляції.

Все розмаїття кулінарії в рецепхах з усього світу. Національна кухня народів світу. Перші страви, другі, тістечка, печиво, десерт, каші, страви з м’яса і риби, бутеррброди, канапе, салати, напої, запіканки.

Овочеві страви, фруктові начинки.

книга

Морські безхребетні та морські водорості — нерибні продукти моря, що використовуються людиною в їжу. Використання м’яса арктичного рачка криля для приготування салатів, білкових паст. Хімічний склад та енергетична цінність нерибних продуктів моря.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!