Вершковий крем для торта (покроковий рецепт з фото)

Вершковий крем для торта (покроковий рецепт з фото)

Вершковий крем для торта (покроковий рецепт з фото)

Усім нам хочеться час від часу порадувати себе і своїх близьких чимось смачненьким. Бажання смачно поїсти найчастіше відвідує нас тоді, коли за вікном стоїть сира і вогка погода, а обставини складаються не зовсім гладко. На щастя, насолоду смаком здатне змінити якщо не обставини, то хоча б наше ставлення до них.

Дрібні негаразди найпростіше заїсти чимось солоденьким, не звертаючи уваги на калорії. А калорій тут чимало: вершковий крем. як правило, вживається для прослаіванія тортів, наповнення кошичків, еклерів та інших тістечок. Ми не будемо робити проблем з зайвих сантиметрів на талії і з радістю віддаймося солодкого насолоди.

Назва крему говорить сама за себе: його основу становить вершкове масло. На жаль, останнім часом купити гарне натуральне вершкове масло стало непросто, часто доводиться задовольнятися спредом. Треба постаратися хоча б спред вибрати якісний.

Приготування рецепта "вершковий крем для торта":

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!