Торт Снікерс

Торт Снікерс

Торт Снікерс

Пропонуємо спробувати приготувати смачний торт Снікерс, чудовий шоколадний десерт. Снікерс – це улюблений шоколадний батончик як дітей, так дорослих. Колись рецепт приготування цього батончика для всіх був просто нездійсненною мрією, яка тепер доступна кожному бажаючому.

Необхідно просто слідувати перевіреним рецептом і придбати необхідні компоненти.

Готувати торт Снікерс зовсім не складно, тільки треба витратити трохи часу на охолодження кожного окремого шару.

Як приготувати торт сникерс:

1) Для першого шару: У маленькій каструлі на слабкому вогні розтопити 200 грам молочного шоколаду, 50 грам цукерок ірисок і 50 грам вершкового масла. Гарненько перемішати до утворення однорідної маси. Залити суміш в деко (22,5 см х 32,5 см), змащене маслом. Використовуючи шпатель, розгладити поверхню маси і поставити в холодильник

2) Для зефірного крему: 1 чайну ложку желатину всипати у воду, гарненько перемішати і залишити на 40-50 хвилин набухати. Збити 3 білки з дрібкою солі. 2 столові ложки варення процідити, змішати з 3 столовими ложками цукру. Варити 7 хвилин на маленькому вогні.

Потім поступово влити в розчинений желатин. Туди ж додати збиті білки. Ретельно розмішати. Закрити харчовою плівкою

3) Для другого шару: У середній каструльці розтопити 4 столові ложки вершкового масла на середньому вогні. Змішати з 1 склянкою цукру і 1/4 склянки згущеного молока. Після того, як суміш закипить, варити ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім зняти з вогню і швидко перемішати з 1,5 склянками зефірного крему, 50 грамами арахісового масла і 1 чайною ложкою ваніліну.

Додати 1,5 склянки нарізаного солоного арахісу. Дістати деко з холодильника. Залити зефірна суміш поверх першого шару.

Використовуючи шпатель розгладити суміш рівним шаром. Прибрати в холодильник

4) Для третього шару: Покласти 400 грам цукерок ірисок в середню каструльку. Змішати з 1/4 склянки густих вершків. Варити на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки суміш повністю не розтане і не придбає однорідну консистенцію.

Дістати деко з холодильника. Залити ірисову масу поверх другого шару, розгладити поверхню маси шпателем і прибрати в холодильник

5) Для четвертого шару: У маленьку каструльку додати 200 грам молочного шоколаду, 50 грам ірисок і 50 грам вершкового масла. Готувати на слабкому вогні, постійно перемішуючи до утворення однорідної маси. Залити поверх третього шару і розгладити шпателем. Прибрати торт Снікерс в холодильник мінімум на 1 годину.

Розрізати на квадрати, подавати охолодженими. Рекомендую приготувати і  побалувати себе неймовірно красивим, але смачним тортом Фруктовий кошик .

Буду дуже вдячна, якщо поділіться з друзями рецептом в соціальних мережах

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!