Торт «Снікерс»

Торт «Снікерс»

Торт «Снікерс»

Крохмаль, цукор, сіль і молоко змішайте в блендері. Перелийте в термостійку миски і поставте на водяну баню на 20-25 хвилин, періодично помішуючи. Підданого готовий, коли він стане досить густим (перевірте на столовій ложці). У готовий підданого додайте ванілін, розділіть його на 2 частини і в одну з них умішайте шоколад, а в іншу арахісове масло. Для карамельного соусу цукор з водою викладіть в каструльку і поставте на маленький вогонь, помішуючи. Як тільки цукор розчиниться, збільште вогонь, а коли почне корічневеть — додайте масло і жирні вершки.

Довівши до кипіння, перемішайте до однорідної маси, зніміть з вогню і остудіть повністю.

Для шоколадного соусу шоколад і вершки поставте на водяну баню. Залиште на 2-3 хвилин, щоб шоколад розтопився без помішування. Потім повільно почніть помішувати, всипте цукрову пудру і перемішайте. Вливайте по 1 столовій ложці води, перемішуючи після кожної ложки. Соус повинен вийти досить рідким.

Зніміть з вогню і остудіть.

Застеліть прямокутну форму для пирога фольгою. На дно і з боків по всій поверхні викладіть крекери. Першим шаром викладіть шоколадний пудинг, потім другий шар крекерів, тонкий шар підданого з арахісовим маслом. Продовжіть викладати шари підданого, розділяючи їх крекерами.

Весь пиріг залийте карамельним соусом і залиште застигнути. Потім залийте остиглий шоколадний соус і викладіть нарубані снікерси. Закінчите звичайної покупної карамеллю і тертим шоколадом.

Поставте торт в холодильник або морозилку на мінімум 8 годин, щоб застигнути.

Смачного!

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!