Свинячі відбивні в азіатському стилі

Свинячі відбивні в азіатському стилі

Свинячі відбивні в азіатському стилі

Даю обіцяний рецепт страви, до якого ідеально підходить та сама маринована редиска. Мій чоловік — любитель кисло-солодко-солоного смаку в основних блюдах — сприйняв ці відбивні з великим захопленням. Плюс страви в тому, що воно готується в духовці, без зайвого жиру.

Причому готується досить швидко — на запікання йде близько 15-20 хвилин.

Інгредієнти на 4 порції :

80 мл соєвого соусу

50 г цукру

1 ст.л. рослинної олії

3 зубчики часнику

1/4 ч.л. солі

4 свинячих котлети на кісточці товщиною 2,5 см

маринований редис (кількість за смаком)

Змішуємо в мисці соус, цукор, масло, сіль і подрібнений часник.

2 ст.л. маринаду залишаємо, решті виливаємо в миску. Кладемо в маринад котлети, перемішуючи так, щоб маринад рівномірно покрив м’ясо.

Ставимо в розігріту духовку під гриль (верхній нагрів) і запікаємо, поки м’ясо не стане наскрізь матовим і не придбає апетитну кірочку. У процесі періодично змащуємо залишеним маринадом.

Подаємо, гарнірувати маринованою редискою.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!