Сирне печиво

Сирне печиво

Сирне печиво

А я все продовжую освіжати фото. Рецепт від 26.10.2007.

Це печиво — смак з дитинства. Ще з тих часів, коли у вільному доступі не було такого грандіозного асортименту цукерок-печива-тортів, як зараз. Готується воно швидко і просто, з’їдається і зовсім "на раз". Раджу спробувати, тим більше що ніяких заморочених інгредієнтів для приготування не потрібно — просто сир, масло, борошно і цукор

До речі, ви можете надати цьому печінкою цікаву нотку, змішавши звичайний цукор з ванільним.

250 г сиру

200 г вершкового масла

2 склянки борошна (320 г)

1 ч.л. розпушувача

цукор для обмакувания печива

Масло кімнатної температури змішуємо з сиром.

Додаємо розпушувач і борошно, замішуємо тісто (борошна може піти менше, ніж вказано, тому стежте за консистенцією).

Кожен гурток умочуємо з одного боку в цукор, складаємо цукром всередину, потім мачає одну сторону складеного гуртка, знову складаємо цукром всередину. Мачає в цукор верхню частину складеного вчетверо кружечка і кладемо на деко бессахарная стороною вниз. Можна зробити простіше — вмочити з обох сторін і скласти вчетверо.

Але тоді цукор, який буде знизу, почне горіти раніше, ніж приготується печиво.

Відправляємо деко в розігріту духовку (190 градусів) хвилин на 20.

Таке печиво смачно їсти з молоком або чаєм.

Смачного!

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!