Шоколадний чізкейк без випічки

Шоколадний чізкейк без випічки

Шоколадний чізкейк без випічки

15 г желатину;

щіпка ваніліну.

Печиво подрібнити.

Масло нарізати на шматочки, додати 2 столові ложки какао, розтопити при постійному помішуванні. Отриману масу ретельно втерти в печиво.

Укласти масу з печива на дно форми для випічки, розрівняти. Цей корж — основа для торта.

Банан нарізати і покласти зверху коржа.

Желатин замочити в 4 столових ложках кип’яченої води і залишити розбухати на 15-20 хвилин.

Вершки з цукровою пудрою і ваніліном збити в густу піну. Пудру додавайте маленькими частинами!

Половину розбухлого желатину підігріти, АЛЕ не кип’ятити! Дати хвилину охолонути і додати до вершків. Знову збити.

Зробити у формі для випічки борта з пергаменту і викласти вершковий шар. Розрівняти. Відправити чізкейк на 30 хвилин у холодильник.

Зваримо "шоколад" для чізкейку. Змішати 2 столові ложки какао з молоком, додати цукровий пісок. Варити до закипання при постійному помішуванні.

До звареному "шоколаду" додати залишився желатин, ретельно перемішати до розчинення желатину. Додати сметану, збити.

Шоколадний шар для чізкейку прибрати в холодильник. Слідкуйте за шоколадом, орієнтовно через 15 хвилин він повинен "схопитися". Він не повинен бути рідким, але і не повинен бути щільним.

Дочекайтеся того стану, щоб вам зручно було викладати шар крему на торт.

Викласти шоколадний шар на вершковий, розрівняти. Прибрати шоколадно-банановий чізкейк в холодильник до повного застигання.

Залишилося нарізати найсмачніше шоколадний чізкейк, приготований без випічки, на порції, прикрасити за вашим смаком і насолоджуватися прекрасним десертом.

Смачного! Їжте із задоволенням!

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!