Щука в сметанному соусі

Щука в сметанному соусі

Щука в сметанному соусі

Згадавши, що в морозилці є одна щучка, вирішила приготувати її в духовці. Враховуючи, що щука суха, в голову прийшла думка на рахунок сметанного соусу (ніколи не їла в сочитании з щукою). Про свої плани повідомила чоловіку, у відповідь на що почула. "Навіть не знаю, це ж не карась. ".

Але, я ризикнула і результат дуже порадував, свої слова чоловік забрав назад.

Отже, беру щуку (попередньо почистивши і попатравши):

Ріжу на порційні шматки (хвіст і голова на юшку), потім солю, перчу і умочують в борошно. Кожен шматочок треба підсмажити до золотистої скоринки

У цей час заготовлюю другу складову частину страви — картоплю (треба посолити, поперчити і змастити соняшниковою олією):

Роблю сметанний соус (150-200 г сметани, 2 ч. Ложки майонезу, перець):

Після цього, беру деко, змащую подсолн.маслом і викладаю продукти для запікання:

Все це діло треба полити сметанним соусом і в духовку на 30-40 хвилин:

Результат дуже навіть апетитний:

Вийшло дуже смачно, раджу спробувати.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!