Салат з печерицями та куркою

Салат з печерицями та куркою

Салат з печерицями та куркою

Смачний салат, який знаходить любителів, як серед дівчат, так і серед сильної половини людства. Салат з печерицями та куркою дуже швидко готується, тому, з його допомогою можна легко урізноманітнити повсякденний стіл. При цьому, завдяки вишуканості смаку, це блюдо буде займати гідне місце на святковому столі.

Інгредієнти для салату з печерицями та куркою:

сіль

рослинне масло

Приготування салату з печерицями:

Печериці потрібно попередньо помити. Порізати їх на пластинки, великі печериці можна додатково порізати поперек пластинок.

Обсмажити печериці на рослинній олії близько 7-10 хвилин, до готовності. Обов’язково посолити. Курячу грудку відварити в підсоленій воді і нарізати на кубики, зі стороною 5-7 мм, охолодити.

Викласти нарізане куряче філе на тарілку, це буде підстава салату. Щоб змащувати майонезом, можна подивитися різні способи в коментарях до салату оселедець під шубою. Можна просто змастити шар курячої грудки майонезом зверху, як це зробив я. Можна попередньо перемішати курячу грудку з майонезом.

А можна прикрасити цей шар павутинкою з майонезу, зробіть так, як Вам більше подобається.

На курячу грудку викласти шар охолоджених печериць. Їх не потрібно змащувати майонезом, в них є достатня кількість рослинної олії. Поверх печериць викласти шар вареного тертого яйця. При бажанні на яйце можна додати шар майонезу, павутинкою. Зверху, посипати салат тертим сиром.

Салат готовий, його можна відразу подавати до столу.

Я рекомендую готувати невелику кількість салату з печерицями та куркою, щоб за один прийом їжі він був з’їдений. Якщо салат потрібно прибирати в холодильник на зберігання, його потрібно чимось накривати, щоб сир не висихав. Приємного апетиту.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!