Салат з куркою і чорносливом волоським горіхом рецепт з фото на …

Салат з куркою і чорносливом волоським горіхом рецепт з фото на ...

Салат з куркою і чорносливом волоським горіхом рецепт з фото на сайті Кулінарія

Салати, салати скільки їх! Салат з куркою і чорносливом і горіхом — чудове блюдо, відносить нас до вишуканої італійської кухні. Ще один цікавий смак салату з куркою.

А ми все в пошуку і правильно, адже що — то набридає, нехай навіть дуже смачне і хочеться новизни у всьому, тому, щоб догодити своїм гостям, та й близьким в сім’ї, меню необхідно постійно оновлювати, тільки так буде досягнуто почуття комфорту і задоволення .

А попереду новорічні свята, оновлений список всіляких страв, повинен бути як мінімум, нескінченним, тільки встигай готувати, ну да раз на рік можна собі дозволити деякий надмірність у їжі. Намагаємося поповнити свій новорічний запас рецептів і ми, відбираємо практичним шляхом найбільш сподобалися, заносячи їх у свій список, і пропонуємо Вам салат з курки і чорносливу, в надії, що за святковим новорічним столом Ви згадайте нас добрим словом.

Пропонований салат з куркою і чорносливом волоський горіх і стіл прикрашає і на смак незвичайний, а за рахунок входить до нього огірочка має освіжаючий не нудотний смак, випробуваний на гостях, його, як правило, з’їдають першим, висловлюючи захоплення.

Збираємо необхідні для приготування салату з куркою і чорносливом волоським горіхом продукти:

куряча грудка — 300г, свіжий огірок — 3 шт. сир (голландський) — 200г, горіхи волоські — 1ст. чорнослив — 200г, майонез — 100г.

Рецепт приготування страви "Салат з куркою і чорносливом і волоським горіхом  "

Курячу грудку для салату " з куркою і чорносливом волоський горіх " промиваємо і ставимо відварюватися, посоливши воду в кінці варіння, горіхи подрібнюємо на блендері.

Коли грудка буде готова, даємо їй охолонути, і нарізаємо дуже, дуже дрібно, насипаємо на приготовану страву рівномірним шаром, продовжуючи розминати її в руках. Огірки промиваємо і, натираємо на дрібній тертці, тримаючи її на вазі і пересуваючись по всій довжині страви, щоб огірки не лягли коржем.

Тепер покриваємо цей шар майонезом і зверху, таким же способом натираємо сир, також з тонким наступним шаром майонезу. Тут треба зауважити, що дуже часто допускається помилка при приготуванні різних салатів, вона полягає в тому, що господині не шкодують майонез.

Він в салати, буквально, тече рікою, що псує часто дуже смачні салати, їх абсолютно неможливо вживати, навіть роблячи знижку на те, що це ж не кожен день відбувається — але все одно шкода свою єдину і неповторну печінку.

Повертаючись до нашого салату з куркою і чорносливом волоський горіх. посипаємо шар сиру з майонезом меленими горіхами і, промивши і порізавши заздалегідь чорнослив, прикрашаємо їм салат, викладаючи зверху, як підкаже Ваша фантазія. От і все, салат з куркою і чорносливом волоський горіх готовий дуже швидко і з більшим ефектом, до речі, його можна зробити і напередодні свята, він добре витримує невелику паузу, абсолютно не змінюючи смак.

Приємного апетиту, Салат з куркою і чорносливом і волоським горіхом!

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!