Салат з курки з грибами та горіхами

Салат з курки з грибами та горіхами

Салат з курки з грибами та горіхами

Оцінка: 4.7 (27 голосів)

Смажену цибулю надає цьому ситно салату особливу нотку

Вам потрібно:

    200-250 г (2 штуки) відвареного курячого філе 200 г маринованих грибів 3-4 зварених круто яйця 1 велика цибулина 80 г (2 жмені) ядер волоських горіхів 250 г майонезу сіль перець (за бажанням) олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Цибулину очистіть, наріжте четвертькольцамі і обсмажте на олії до красивого золотистого кольору.

У процесі смаження можна посипати цибулю дрібно меленої сумішшю трав для курки. У поєднанні з ефірними маслами цибулі це дасть додатковий аромат і смак.

  • Курку і яйця наріжте невеликими кубиками.
  • Гриби наріжте пластинками.
  • Горіхи злегка підсмажте на сухій сковороді або в духовці.
  • Трохи подрібніть горіхи качалкою або порубати їх ножем. Не потрібно подрібнювати їх занадто сильно, щоб вони не загубилися в салаті. Трохи горіхів залиште для прикраси салату.

  • Змішайте всі підготовлені інгредієнти, посоліть, при бажанні поперчіть салат, заправте його майонезом. Розкладіть салат по тарілках і посипте кожну порцію горіхами, що залишилися.
  • 3-4 порції

    Рубрика: Салати і закуски

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!