Рецепти салатів з маринованими огірками

Рецепти салатів з маринованими огірками

Рецепти салатів з маринованими огірками

Всі рецепти салатів з маринованими огірками були неодноразово використані для приготування страв. Вони відносяться до рецептів салатів з огірками. Також зверніть увагу на зібрані у нас рецепти салатів з огірками та помідорами.

Салат з яєць з солоними або маринованими огірками Варені яйця порубаєте, цибуля і огірки дрібно нарізати. Все перемішайте, посоліть, заправте майонезом і посипте рубаною зеленню. Потрібно: яйця — 3 шт. огірки солоні або мариновані — 2 шт. цибуля ріпчаста — 1 шт. майонез — 2 ст. ложки, зелень кропу і петрушки рубана — по 2 ст. ложки, сіль

Салат з редису, яблук і маринованих огірків Змішати нарізані редис, яблуко, ріпчасту цибулю і маринований огірок. Додати дрібно нарізані зелену цибулю, зелень петрушки та кропу. Посолити, заправити вершками або сметаною. Вихід: 300 г потрібно: редиска — 100 г, яблука — 100 г, огірок маринований — 50 г, цибуля ріпчаста — 20 г, зелена цибуля — 10 г, зелень петрушки і кропу — 10 г, вершки (сметана) — 20 г, сіль

Салат з маринованих огірків з буряком Буряк натріть на великій тертці. Огірки наріжте кубиками, ріпчасту цибулю — кільцями. Підготовлені овочі змішайте з хріном. Інгредієнти соусу перемішайте.

При подачі заправте салат соусом і посипте рубаним зеленим луком. Потрібно: огірки мариновані — 4 шт. буряк — 1 шт. ріпчаста цибуля — 1 шт. корінь хрону тертий — 1 ст. ложка, зелена цибуля, кефір — 1/2 склянки, цукор — 2 ч. ложки, гірчиця — 2 ч. ложки, перець чорний мелений. сіль за смаком

Салат Дельфінчик 1-ої -тертий сир (200 г), його викладаємо у вигляді дельфіна, друга — смажений на раст. олії цибулю (зайвому маслу дати попередньо стекти), третє — банку горбуші або сайри (розім’яти виделкою), скропити лимоном, четвертий — розпарений чорнослив, різаний соломкою + подрібнені. Потрібно: тертий сир (200 г), смажений на раст. олії цибулю, банку горбуші або сайри, розпарений чорнослив, подрібнені горіхи, жовтки 4-х яєць, 3 дрібно порізаних солоних (маринованих) огірка, велике яблуко

Салат з маринованими опяткамі «На посту» Відварити в мундирі картоплину або парочку, нарізали дрібними кубиками, додали нарізану цибулю ріпчасту, огірки солоний і свіжий, дрібно посічену зелень і зубчик часнику. Всі змішали з маринованими грибочками і заправили ароматним сільським соняшниковим маслом. Потрібно: Грибочки мариновані або солоні, в моєму випадку опеньки, червона цибулина, варену картоплю, огірок солоний, огірок свіжий, кріп, цибуля-перо, сіль, перець, часник, олію соняшникову сільське.

Салат Дует 1.Філе курки відварити і злегка обсмажити. Порізати на шматочки. 2.Пластінкі бекону порізати на шматочки і теж злегка припустити на сковороді, щоб сало не розтопилося. 3.Для соусу змішуємо сметану, майонез і гірчицю.

Мариновані огірки протерти через дрібну тертку. Потрібно: • Філе курки 250-300 гр, • Бекон копчений 4 смужки, • Картопля варена 2-3 шт. (Залежно від розміру), • Яйця варені 4 шт. • Сир за смаком, •, • Соус, • Майонез 4 стіл. ложки, • Сметана 2 стол. ложки, • Гірчиця 2 чайн. ложки, • Солоні (мариновані) огірки 2.

Салат з телячого серця з яблуком Яблуко очистити, нарізати соломкою (краще узяти кисло-сладкое). Мариновані огірки так само нарізати соломкою. Охолоджене серце очистити від жиру, плівок і іншого (охолоджувати не виймаючи з бульйону), нарізати соломкою. Всі інгредієнти змішати, заправити майонезом, укр.

Потрібно: серце теляче — 700-900гр, велика цибулина — 1 шт, велике яблуко — 1 шт, мариновані огірки — 4 шт, зелений лук за смаком, майонез нежирний — 200-250 мл, оцет, сіль, цукор, чорний перець горошок, лавровий лист.

Швейцарський новорічний салат Тархун вимити, просушити і ізмельчіть.Смешать майонез із соком лимона і тархуном.І відставити, щоб майонез ввібрав в себе аромат тархуна. Всі м’ясні інгредієнти нарізати тонкою соломкой.Свежіе і мариновані огірки очистити від шкірки і так само нарізати тонкою соломкою. Потрібно: 400г карбонату, 400г сервелату, 400г варено-копчений окости, 4 середніх груші, 2 невеликі огірка, 2 середніх маринованих огірка, гілочка тархуна, сік один лимону, майонез за смаком

Англійська салат З бадьорим ранком Грудку курчати вимить.опустіть в киплячу підсолену воду і варити до готовності близько 15 мін.Мякоть остудити і нарізати скибочками поперек волокон. У 250 мл киплячої підсоленої води опустити скибочку лимона і кілька гілочок петрушкі.Шампіньони вимити, покласти в во. Буде потрібно: 300 гр філе курчати, 100 гр свіжих печериць, 100 гр кореня селери, 2 мариновані огірки, 1 часточка лимона, 2-3 гілочки петрушки, 100 гр майонезу, 2ч.ложки гірчиці, листя зеленого салату, редис для прикраси, сіль за смаку

Ковбасний салат Готові гриби дрібно нарубати. Мариновані огірки і шинку наріжте кубиками, а цибулю-порей — кільцями, потім збризніть його оцтом і залиште на 2-3 хвилини. Викладіть в салатник шарами огірки, гриби і шинку, промащуючи кожен майонезом.

Посоліть, поперчіть і прикрась. Потрібно: 2 мариновані огірки, 200 г шинки, 80 г попередньо замочених і відварених сухих грибів, 50 г майонезу, 1 стебло цибулі-порею, 5 помідорів чері, сіль, оцет, чорний мелений перець — за смаком.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!