Рецепт — Свинячі відбивні в духовці

Рецепт - Свинячі відбивні в духовці

Рецепт — Свинячі відбивні в духовці

1,2 кг свинини

350 г твердого сиру

150-200 г майонезу

10-12 зубчиків часнику

чорний мелений перець за смаком

червоний мелений перець за смаком

сіль за смаком

листя салату за смаком

рослинне масло для запікання

М’ясо свинини ретельно помийте, наріжте тонкими порційними шматочками завдовжки 15 см і обсушіть кожен шматочок м’яса за допомогою паперового рушника. Після цього покладіть м’ясо в поліетиленовий кульок, відбийте з двох сторін за допомогою кухонного молотка і посоліть.

Часник почистіть, подрібніть за допомогою часникового преса і змішайте з чорним і червоним меленим перцем до однорідного стану. Твердий сир натріть на дрібну тертку.

Підготовлені відбивні викладіть на змащене олією деко. Кожен шматок м’яса покрийте часниковою сумішшю, після цього щедро змастіть все м’ясо майонезом і посипте тертим сиром.

Поставте свинячі відбивні в розігріту до 220 градусів духовку і запікайте протягом 20-25 хвилин. Після цього викладіть на застелене листям зеленого салату блюдо і подайте на святковий стіл.

Рецепт Свинячі відбивні в духовці підготовлений для Вас кулінарним сайтом Вкусное.інфо!

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!