Рецепт на Великдень: як готувати салат Гніздо глухаря

Рецепт на Великдень: як готувати салат Гніздо глухаря

Рецепт на Великдень: як готувати салат Гніздо глухаря

Свято Світлого Христового Воскресіння (Великдень) це найголовніше свято православних християн.

Сьогодні Imenno.ru пропонує почати готується до цього великого свята, а саме внести різноманітність на святковий стіл. Почнемо з легкого салата, який прикрасить будь-який стіл і здивує своїм ніжним смаком.

Майонез   за смаком

Часник, кріп   за смаком

Спосіб приготування

Для початку відварюємо овочі. Картоплю і моркву очищаємо і нарізаємо соломкою. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

Далі починаємо по черзі обсмажувати овочі на сковороді, потім перекладаємо їх на паперовий рушник та даємо витекти зайвому маслу.

Відварюємо курку до такої міри, щоб м’ясо легко відійшло від кістки. Поділяємо куряче м’ясо на волокна. Відварені курячі яйця очищаємо. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки в свою чергу ріжемо соломкою.

Шинку нарізаємо соломкою.

Збираємо наш салат. Для цього змішуємо білки, куряче м’ясо, шинку і смажені овочі, додаємо трохи часнику. Заправляємо салат майонезом.

На гарне блюдо викладаємо салат в формі гнізда, а в центрі страви робимо поглиблення.

Для того щоб заповнити наше гніздо, терті жовтки змішуємо з майонезом, додаємо порізаний кріп. З отриманої маси формуємо кульки схожі на яйця. Викладаємо кульки в центр салату.

Наш салат «Гніздо глухаря» готовий.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!