Рецепт. Качка з яблуками

Рецепт. Качка з яблуками

Інгредієнти рецепта: Качка з яблуками

5) сіль

6) перець за смаком

теги: Домашній рецепт як зробити Качка з яблуками як готувати з фотографіями. Як робити або як приготувати Качка з яблуками приготування в домашніх умовах швидко.

Як приготувати: Качка з яблуками

Качку вимити, обсушити чистим сухим рушником і натріть сіллю і перцем.

У тарілочці змішайте мед з гірчицею і намажте цією сумішшю качку всередині і зовні. Качка буде смачнішою, якщо ви залишите її маринуватися на ніч.

Яблука для качки краще взяти кисленькі, або кисло-солодкі. Яблука помийте, виріжте серцевину і наріжте великими шматками.

Щільно нафаршіруйте яблуками качечку. Якщо птах дуже велика, яблук потрібно більше.

Глибоку форму застеліть фольгою (щоб качка не прилипли) і викладіть птицю. Налийте 2 склянки води. Накрийте фольгою і загорніть краю за бортики форми.

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 1,5-2 години.

По закінченню цього часу зніміть фольгу, злийте рідину, переверніть птицю і поставте ще на 30 хв. в духовку.

Подати можна і з сирими, нарізаними часточками, яблуками.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!