Малосольні огірки швидкого приготування.

Малосольні огірки швидкого приготування.

Малосольні огірки швидкого приготування.

Вітаю всіх відвідувачів кулінарного блогу «Прості рецепти». Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом малосольних огірків швидкого приготування. Огірки виходять хрусткими і шалено ароматними.

Цей рецепт. на мій погляд, дуже простий і має два істотні переваги: ​​не потрібно возитися з розсолом і мінімальний час приготування.

Для швидкого приготування малосольних огірків вам потрібні:

1 кг. огірків невеликого розміру. Чим менше огірки, тим вони швидше і краще просоляться. Брати можна як грунтові (влітку), так і парникові (взимку).

Головне щоб вони були свіжі і пружні, а не мляві і вимочені у воді.

Огірки ретельно промиваємо в проточній воді. Відрізаємо у них «попки» і складаємо в целофановий пакет. Туди ж додаємо сіль, прянощі, дрібно порізані часник і зелень. Пакет зав’язуємо і гарненько струшуємо так, щоб сіль і спеції рівномірно розподілилися по пакету. Можна про всяк випадок помістити огірки в ще один пакет, а для надійності ще й поставити в миску. Залишаємо наші огірки так при кімнатній температурі і через 5-6 годин малосольні огірки швидкого приготування будуть готові до вживання.

А якщо раптом ви відразу їх все не знищите, то краще перекласти їх в банку, закрити кришкою і поставити в холодильник. Хочу попередити, що і поставлені в холодильник огірки будуть продовжувати солитися. Так що незабаром вони стануть зовсім малосольні, а дуже навіть солоні. Тому краще не запасатися такими огірками про запас, «пакетувальні» їх у міру необхідності.

Смачного!

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!