Як зробити сметанний крем густим?

Як зробити сметанний крем густим?

Як зробити сметанний крем густим?

Вміння робити сметанний крем густим надзвичайно важливо не тільки для кондитерів, а й для звичайних господинь. Якщо ви хочете порадувати своїх близьких смачними тістечками, коржами та іншої випічкою, то варто запам’ятати кілька правил.

Желатин допоможе вам зробити сметанний крем густим. Для цього додайте желатин до вершків і залиште цю суміш на десять хвилинок. Після цього розігрійте його.

Коли желатин повністю розтане і трохи охолоне, слід вилити його до складу сметанного крему і трохи збити міксером. Після цього покладіть суміш в холодильник на півгодини.

Проте використання желатину не є єдиним способом для того, щоб зробити сметанний крем густим. Можна також додавати невелику кількість масла. При цьому збивати треба хвилину чи дві.

Одним з ефективних способів є використання ваніліну і закріплювача для вершків. Не забувайте, що такий спосіб також вимагає збивання маси міксером.

Для того, щоб сметанний крем вийшов густим вам обов’язково треба купити сметану з високою жирністю, бажано двадцять п’ять відсотків. Це значно полегшить ваш процес приготування і значно прискорить його.

Звичайно, якщо ви не придбали такий сметани, то ви можете скористатися і звичайною. Просто виберіть в магазині з продукт великим відсотком жирності. Обов’язково загострити увагу на термін придатності.

Сметанний крем досить легко зробити густим!

Відповів Надія 1 місяць тому Поскаржитись

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!