Як приготувати качку на Новий рік

Як приготувати качку на Новий рік

Як приготувати качку на Новий рік

Як приготувати качку на Новий рік

Качку запікають до Нового року здавна, і вона з успіхом може замінити величезного гусака, крім того, все ж це не таке повсякденне блюдо, як курка. Щоб це блюдо справило належний ефект, знайдіть достатньо великий екземпляр птиці, інше зроблять хороший рецепт і ваша майстерність.

Час приготування 39 хвилин Вам знадобиться Для фаршированої качки: качка (1 кг); кисле яблуко; 10 шт. чорносливу; 3 ст. л. лимонного соку; 1 ч. Л. майорану; 100 г замороженої журавлини; 100 мл червоного напівсолодкого вина; 3 ст. л. цукру; чорний мелений перець сіль. Для качки з розмарином і чебрецем: качка (1 кг); 1 ст. ложка свіжого рубаного чебрецю; 1 ч. Л. свіжого рубаного розмарину; 2 ст. л. солі; 1 ч. Л. чорного меленого перцю; 2 ст. л. цукру; 30 г чаю; 3 склянки води; 2 ст. л. патоки; консервовані фрукти для прикраси. Спонсор розміщення PG Статті за темою "Як приготувати качку на Новий рік" Як приготувати гусака на Новий рік Як запекти курку на Новий рік Як приготувати індичку до Нового року

Вимийте качку, натріть сіллю і лимонним соком всередині і зовні. Виріжте серцевину яблука, наріжте скибочками середньої товщини. Одну половину нарізаного яблука змішайте з промитим чорносливом і майораном, іншу — збризніть лимонним соком.

Натріть качку чорним перцем і начините яблуками з чорносливом.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!