Інгредієнти до рецепту «Паста з печерицями»:

Інгредієнти до рецепту «Паста з печерицями»:

Інгредієнти до рецепту «Паста з печерицями»:

Готуємо пасту з печерицями

Якщо перекласти з італійської слово «паста» буквально, то це просто тісто. На ділі ж під цим терміном маються на увазі будь-які макаронні вироби з твердих сортів пшениці. Італійці віддають перевагу злегка недоварюють пасту, щоб усередині неї залишалася тверда серцевина. У такому вигляді паста є ідеальним джерелом дієтичної клітковини і складних вуглеводів.

В Італії пасту часто готують вдома, як ми локшину, в цьому випадку говорять про свіжої пасти. Ми ж звикли купувати суху пасту в магазинах — спагетті, макарони різної форми. На батьківщині цього продукту надається важливе значення тому, який саме вид пасти повинен використовуватися для приготування певного блюда. Деякі види спеціально підфарбовують соком моркви, буряка або шпинату, шафраном.

Ми не так вередливі, тому сьогоднішнє блюдо будемо готувати зі звичайних «пір’я», а ситність, поживність і особливий аромат йому додадуть свіжі гриби і вершковий соус.

Гриби можна використовувати будь-які: як куплені в супермаркеті печериці, так і власноруч зібрані в лісі, якщо ви впевнені в їхній якості. І не захоплюйтеся спеціями, щоб не перебити грибний натуральний аромат.

Приготування страви за рецептом «Паста з печерицями»:

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!